KADIN GİRİŞİMCİLERE HALK BANKASI KREDİSİ


“KADIN GİRİŞİMCİLERİN FİNANSMANA ERİŞİMLERİNİN KOLAYLAŞTIRILMASI” PROJESİ KAPSAMINDA HALK BANKASININ YENİ KREDİ UYGULAMASI
İlk Adım Kredi Paketi
  • İlk Adım Protokolü kapsamında, en fazla 100 bin TL büyüklüğündeki projeler değerlendirmeye alınacak ve projenin yüzde 95’i oranında kredi imkânı sunulacak. Kefalet oranı ise kredi tutarının yüzde 90’ına kadar ulaşabilecek.
  • Kadın girişimciler ve girişimci adayları ikametgâh adresi, vergi kimlik numarası, oda kayıt belgesi, uzmanlığı ve tecrübesini gösteren bir belge sağlayarak krediye kolayca başvurabilecek ve KGF’nin sadece kadınlara yönelik sunduğu hızlı kefalet hizmetiyle başvurusunu bir haftada sonuçlandırabilecek.
  • KGF ayrıca diğer KGF kefaletli kredilerine kıyasla daha düşük omisyon ve masraf uygulaması sunacak.
  • İlk Adım paketinde faiz oranları aylık 0,70’den başlayacak olup; 60 aya varan vade, esnek ödeme seçenekleri, bir yıla varan ödemesiz dönem, komisyonlarda yüzde 50 indirim, kredi vadesi boyunca tüm hesaplardan hesap işletim ücreti muafiyeti, EFT/havale masraf muafiyeti, takas çek masraflarında yüzde 50 indirim, İnternet şubesinden masrafsız havale ve EFT işlemleri imkânı sunulmaktadır.
  • Ayrıca, bir ilk olarak İlk Adım protokolü çerçevesinde kredi kullanan kadın girişimcilere 10 bin TL limitli sağlık poliçesi de hediye ediliyor. Sigorta poliçesi “Hastanede Acil Tıbbi ve Cerrahi Tedavi, Bedeni yaralanma ve cerrahi müdahale nedeni ile hastanede yatma ve Kritik Hastalıklar” teminatlarını kapsıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANA SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ

ANKARA’da Stratejik Sektörler İçin 1 milyon TL Hibe Başvurusu Yeni Çağrı

KOSGEB ANKARA Girişimcilik Eğitimi Duyuruları