ATO İnovasyon Atölyesi Eğitimleri Duyurusu(30.09.2015)

ATO İnovasyon Atölyesi Eğitimleri Duyurusu(30.09.2015)


Ankara Ticaret Odası yeni bir eğitim hizmeti açmış bulunmaktadır.

Konuyla ilgili yapılan duyuru aşağıdaki gibidir.

Odamız tarafından, AR-GE Yenilikçilik ve Kümeleme Özel İhtisas Komisyonu koordinasyonunda üye işletmelerimizin sürdürülebilir rekabet avantajı elde etmelerine, güçlerini koruyabilmelerine ve karlılığını arttırmalarına katkıda bulunmak amacıyla, özellikle KOBİ’lere yönelikATO İnovasyon Atölyesi Eğitimleri” verilmektedir.

Söz konusu eğitimler kapsamında üyemiz işletmelerin temsilcilerine “Ürün ve Hizmet Üretim Süreçlerinde İnovasyon Eğitimi” ve“İnovatif Performans Verimliliği Eğitimi” verilmesi planlanmaktadır.  Anılan eğitim programlarından öncelikli olarak en çok talep gören eğitim programı açılacak olup eğitimler İnovasyon Uzmanı Sayın Salih Keskin tarafından 10 Ekim 2015 Cumartesi günü, 09:30-16:30saatleri arasında Odamız Meclis Binası Toplantı Salonu’nda (Adres: Söğütözü Mah. 2180. Cad. No: 5/A 06530 Söğütözü-Çankaya/ANKARA) verilecektir.

-        Ürün ve Hizmet Üretim Süreçlerinde İnovasyon Eğitimi; hem teorik hem de pratik çalışmalar (atölye çalışmaları) ileişletmelere katma değerli ürün ve hizmet geliştirmenin ve faaliyet gösterdikleri sektörde farklılık oluşturmalarının yollarını aktarmaya yöneliktir.

-        İnovatif Performans Verimliliği Eğitimi; işletmelerin müşteri sayılarını arttırmak, çalışanlarının işlerine farklılık katmalarını ve verimliliğinin artmasını sağlamak amacıyla işletmelerde inovatif çalışma yöntemlerinin geliştirilebilmesine ve uygulanmasına katkı sağlamaya yöneliktir.

Yukarıda detayları yer alan eğitim programını tamamlayanlara katılım sertifikası verilecek olup işletmeniz için ihtiyaç duyduğunuz ve katılım sağlamak istediğiniz eğitim programını en geç 8 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18:00’a kadar aşağıda bilgileri yer alan iletişim kişilerine bildirmenizi rica eder, siz değerli üyelerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtirim.
Saygılarımla,

Ahmet GÜRAN
Genel Sekreter



İletişim:

Ad-Soyad
Telefon
e-posta
Fatih SEVER
201 82 58
Elif Tuba ÖZ FİLİZ
201 82 61
Gülten DELİKTAŞ
201 82 70

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANKARA’da Stratejik Sektörler İçin 1 milyon TL Hibe Başvurusu Yeni Çağrı

ANA SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ

Teknokent Destekler ve Teşvikleri