TOBB'den Nefes Kredisi


TOBB öncülüğünde oda ve borsaların katkılarıyla hayata geçirilen Nefes Kredisi için başvurular başladı. Kredi Garanti Fonu’nun teminat sağladığı Nefes Kredisi, yıllık 9,90 faiz ve 12 ay vade ile Denizbank ve Ziraat Bankası şubelerinden kullanılabiliyor.​
Nefes Kredisi Projesi başladı. KOBİ’ler, üye oldukları oda ve borsadan alacakları üyelik belgesiyle, Ziraat Bankası ve Denizbank şubelerinden, yıllık %9,90 - aylık %0,83 faizle 1 yıl vadeli kredi kullanabiliyor.



Ziraatten Nefes Kredisi

Genel Bilgiler

Oda ve borsa üyesi olan KOBİ’lere özel, uygun koşullarda işletme sermayesi finansmanı ve teminat desteği sağlayan Ziraat bankası-TOBB Nefes Kredisi başvurularını Şubelerimizden yapabilirsiniz.

Özellikleri

  • Krediden Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası veya Ticaret Borsası üyesi olan, yurtiçinde faaliyet gösteren, Eczane, kooperatif, döviz büfesi, faktoring şirketi, emlakçı, mali müşavir, yeminli mali müşavir olmayan, Gerçek/Tüzel kişiliğe haiz KOBİ ölçekli işletmeler yararlanabilecektir.
  • Krediler işletme başına en fazla 150.000 TL olmak üzere, yıllık %9,90 faiz ve 12 aya varan vadelerle, % 85 KGF kefaleti ile kullandırılacaktır.
  • Bağlı bulunulan oda/borsadan alınmış ve “Ziraat Bankası - TOBB Nefes Kredisi”  ifadesinin yer aldığı üyelik belgesi ile Şubelerimize başvuruda bulunulacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANA SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ

ANKARA’da Stratejik Sektörler İçin 1 milyon TL Hibe Başvurusu Yeni Çağrı

SGK İşKur Meslek Kodları 2018